top of page
Keresés

Maximalizálja az ingatlanja értékét: Hogyan készítsen eladási tervet?

A lakás eladása nagy döntés, és természetesen szeretnénk, a legjobb árat kapna érte. De hogyan érhetjük el, hogy ingatlanunk kiemelkedjen a többi közül? A Proper Ingatlan szakértői néhány bevált tippet osztanak meg, hogy hogyan hozhatja ki a legtöbbet az eladásra váró ingatlanából.


Határozza meg a célcsoportot:

Először is, fontos tisztázni, hogy kik a potenciális vevők. Fiatal párok, családok, vagy üzletemberek? A lakás többféleképpen is hasznosítható, például fogászati rendelő, ügyvédi iroda vagy AirBnB lakásként is funkcionálhat. A célcsoport ismerete segít abban, hogy jobban megérthesse az ingatlan értékét és a potenciális vásárlók igényeit.

Profi fotók:

A fotók elkészítése során ne spóroljon. A képek - főleg a borítókép - az első benyomást hagyják, ezért fontos, hogy profi fotósokkal dolgozzon együtt, és a legmodernebb technológiát alkalmazza. Az ingatlan fotóit úgy kell bemutatni, mintha ez lenne a termék, amit kínálunk. A fotókat úgy érdemes elkészíteni és megszerkeszteni, hogy azok megfeleljenek a célközönség igényeinek.


Alaprajz és 3D Bejárás:

Az alaprajz és a 3D bejárás segíti az érdeklődőket abban, hogy teljes képet kapjanak az ingatlanról. A Proper Ingatlan szakértői különleges 3D bejárásokat készítenek, amelyek lehetővé teszik, hogy az érdeklődők virtuálisan végigjárják az ingatlant, és méretarányosan és mérethűen tervezzék meg, hogyan helyezik el a bútoraikat.


Hirdetések kiemelése:

Az online hirdetési portálokon való kiemelkedés kulcsfontosságú. Szakértői csapatunk évek óta dolgozik a hirdetési algoritmusokkal, és biztosítja, hogy a hirdetések eljussanak a megfelelő célcsoportokhoz, és kiemelkedjenek a tömegből.


A megfelelő előkészítéssel és a Proper Ingatlan szakértői csapatának segítségével maximalizálhatja ingatlanja értékét és megtalálhatja az ideális vevőt.



Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye az ingatlaneladást egyszerűvé és hatékonyabbá!

14 megtekintés0 hozzászólás

Commentaires


bottom of page